Rychlost.cz Články O2 představilo nový projekt Unity. S Air Bank můžete získat za platbu vyúčtování 300 Kč zpět

O2 představilo nový projekt Unity. S Air Bank můžete získat za platbu vyúčtování 300 Kč zpět

Autor článku: Jakub Janíček | 17.04.2024

Telekomunikační společnost O2 a Air Bank propojují své služby v rámci nového projektu Unity. Jejich společní zákazníci mohou získat k novému telefonu Samsung Galaxy S24 zdarma 50palcovou LED televizi Samsung v hodnotě téměř 10 000 Kč. Pokračuje také vyplácení bonusu 300 Kč měsíčně za placení faktur O2 z běžného účtu Air Bank. Všechny výhody Unity si klienti aktivují v online samoobsluze. Nabídky budou postupně rozšiřovány a do budoucna se počítá se zapojením dalších firem ze skupiny PPF.

Ilustrační obrázek

Telekomunikační společnost O2 a Air Bank oznámily rozšíření své dosavadní spolupráce. Nově své služby propojují pod hlavičkou projektu Unity, který má jejich společným zákazníkům přinést řadu výhod, snazší správu služeb a zajímavé bonusy za věrnost.

Televize k mobilnímu telefonu

Jednou z prvních nabídek, na kterou chce O2 nalákat klienty v rámci Unity, je možnost získat k novému telefonu Samsung Galaxy S24 zdarma 50palcovou LED televizi Samsung v hodnotě téměř 10 000 Kč. Tato akce platí pro společné zákazníky O2 a Air Bank, kteří se do Unity zapojí, a to až do konce června nebo do vyprodání zásob.

Odměna 300 Kč za zaplacené vyúčtování

Projekt Unity navazuje na dosavadní spolupráci obou firem, v rámci které již více než rok vyplácejí společným zákazníkům bonus 300 Kč měsíčně za využívání jejich služeb. Tuto odměnu získá každý klient, který má u Air Bank běžný nepodnikatelský účet s pravidelným měsíčním příjmem alespoň 10 000 Kč a zároveň z něj hradí faktury za služby O2 v minimální výši 600 Kč.

Všechny výhody spojené s Unity si zákazníci mohou aktivovat ve své online samoobsluze. Nabídky mají být postupně rozšiřovány o další benefity. Generální ředitel O2 Jindřich Fremuth uvedl, že se do budoucna počítá také se zapojením dalších firem ze skupiny PPF.

Hledáte rychlý a spolehlivý internet? Zadejte adresu a vyberte si.
Vyplňte adresu přípojky (ulice a č.p.):

Rychlost internetu v dubnu roku 2024.

Nová kybernetická hrozba s názvem „Muddling Meerkat“, pravděpodobně pocházející z Číny, mapuje internet a obchází bezpečnostní opatření. Využívá systém doménových jmen (DNS) a otevřené DNS servery ke sledování globální internetové aktivity. Experti se domnívají, že může být cílem zmapování internetu nebo tajný výzkum.

Společnost CETIN rozšiřuje své portfolio o služby kybernetické bezpečnosti pod značkou CETIN X. Reaguje tak na rostoucí hrozbu kybernetických útoků a nabízí firmám i veřejné správě komplexní ochranu, včetně nepřetržitého monitoringu, analýzy hrozeb a pokročilých testů.

Projekt Starlink od SpaceX slibuje globální vysokorychlostní internet, ale bývalá fyzička NASA Dr. Sierra Solter-Hunt varuje před jeho možným dopadem na magnetické pole Země. Tisíce satelitů Starlink totiž vytvářejí vodivou vrstvu v atmosféře, která by mohla narušit magnetosféru chránící Zemi před kosmickým zářením.

Umělá inteligence (AI) mění svět zákaznické péče. Společnost O2 implementuje AI nástroje, včetně aplikace Virtual Buddy, která pomáhá zaměstnancům rychle a efektivně řešit dotazy klientů. Díky AI se zkracuje doba řešení dotazů, zvyšuje se efektivita práce a zlepšuje se spokojenost zákazníků.