Přípojení NÝŘANY

Strana:1 2 3 4 5 6 7
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Pro Jojáše a R.A.F. přečtěte si pořádně bod 2) a nepiště prosím nesmysly.

2) Jasně jsem uvedl, že optické rozvody budou v sídlišti a radiové spoje pro rodinné domky (= to znamená, že klient bude mít anténku).

3) Co se týký tohoto bodu, zcela jistě síť bude <b>optická</b>.

4) Nechte se překvapit menším překupníkem konektivity.

Jinak slušností je se podepsat!
S přátelským pozdravem
Ing. David Karlovský
<b>
tel.: 775 943 401
www: www.velbnet.cz
email: karlovsky@velbnet.cz
</b>

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Tak od Velbnetu jsem měl zájem se nechat připojit a však bylo mi slíbeno, že do čtrnácti dnů mi připojí a do dneška je to už přes dva měsíce se neozvali a ani nereagovali na maily či SMS.

 
od lukaso
příspěvků: 1
IP: (zobrazit)

Dobrý den,pane Ing. Karlovský
mám na Vás pár dotazů.

Na stránkách píšete ,že rychlost 10 Mbps je BEZ AGREGACE a datového omezení. Jak je tedy možné, že zákazníkovi rychlost omezíte?! Není to jen reklamní trik?!

Veřím že takto můžete připojit více nežli jednoho zákazníka, bude tedy možné si na kabelu koupit tuto rychlost 3krát( 30 Mbps oběma směry BEZ AGREGACE!!! za 3297 Kč bez DPH).

Taky bych se chtěl zeptat,(zda-li to není tajemství) jakou konektivitu budete mít do Nýřan přivedenou, že nabízíte takové rychlosti:

&quot; Rychlost (D): 10240 kbps, Rychlost (U): 10240kbps,

FUP: Bez datových limitů, Agregace: Ne&quot;

A nakonec by mě zajímalo, co znamená výrok:&quot;bez klasické agregace&quot;...to je nějaký nový druh reklamštiny? :D

Předem děkuji za odpověď.

Lukáš K.<span class="t-red"></b>

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Obávám se, že jste část z příspěvku Karlovského o rychlosti špatně pochopil. Neni tam, že sníží rychlost z 10 mbit na 2 mbit, ale že minymální tarif je z rychlostí 2 mbit a nejvyšší 10 mbit. Tak jsem to tedy pochopil já. Jinak odpověď na otázky by mně takézajímala. ..

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Po dlouhe dobe sem se docela zasmal. Prevazne se tu hadaji zastupci firem a par stastlivcu, co chytli primou viditelnost na par metru a maji tudiz dobre pripojeni.

Nebudu nikoho kritizovat primo, protoze vsichni co se s touto problematikou v Nyranech setkali vi, ze jeden poskytovatel nestiha pripojovat zajemce a ma premrstene ceny.

Druhy poskytovatel vas presvedcuje, ze 1-2Mb/s za 333Kc s pingy od 60ms nahoru je kvalitni pripojeni.

Nekolik dalsich novych nebo naopak starych poskytovatelu ztratilo kontakt s realitou, takze nezvysili rychlost nebo naopak nabizeji nesmyslne rychlosti za nesmyslnou cenu.

Jelikoz sem nemel jinou moznost, vydrzel sem rok u jedne z popsanych firem, ted jsem presel k ForWiFi a sem naprosto spokojen. Maji stejne problemy jako kazdy jiny poskytovatel, ale pristup k zakaznikum, coz je podle me nejdulezitejsi, a rychlost reseni problemu je na mnohem vyssi urovni nez u konkurence.

Poznamka pod carou:

Nejvic sem se smal pri uvadeni technickych dat z mereni. Po Nyranech je rozmisteho celkem hodne anten na WiFi a vsechny musi behat na jednom ze 13ti vymezenych kanalu. Nekde se to vzdycky bude rusit, v Nyranech je poskytovatelu moc a vsechny ty radoby mamuti spolecnosti typu CeskaSit si vysilaji jak se ji libi a nebere na nikoho ohledy.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Ano souhlasim ze mame v Nyranech vyssi latenci. Ta je zpusobena problemem na 1 spoji, ktery slouzi pro Nyrany. Dneska jsme zprovoznili 2 spoje, ktere do konce pristiho tydne (doufam ze i drive) budou propojeny az do Nyrany a nahradi tak problemovy spoj. Prave ted jsem zkousel latenci na techto spojich a pres celou novou trasu (cca 5km 2 spoje) v nezatizenem stavu jsem dostal velmi pekne vysledky:

100 packets transmitted, 100 packets received, 0% packet loss

min/avg/max = 1/2.4/24 ms

ad. ForWiFi a rychlost reseni problemu. Diky vyssi rychlosti reseni nez u konkurence od ForWiFi odeslo k nam vice jejich klientu a duvody?

1. primy smer - cely panelak a tak byla antena namontovana aby fungovala pouze z odrazu. cca 40&amp; ztratovost.

2. 1 mesic se snazili dovolat ze jim internet nefunguje a kdyz jsme prijeli je prepojit, tak ztratovost na GW byla 58% v dopolednich hodinach.

Aneb kdo nezkusil neuveri.

1 mesic je opravdu vyssi rychlost nez u konkurence.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Ad. lukaso:

Jeste by me zajimalo, kde se da nakoupit 30Mbit bez agregace za necele 4000,- s DPH. Snad jedine u velbnetu.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Dobrý den,

pokud chcete vědět, kde koupit 30Mbps za 4000,-Kč, tak je to přímím napojením na NIX.CZ. Naše firma se stane členem ještě letos.

O rychlosti 30 Mbps jsme se nikdy nezmínili, prectete si clanky poradne. Nejvyšší tarif, který nabízíme je až 10 Mbps.

Pokud se Vám tato rychlost nelíbí, nikdo Vás nenutí měnit svého poskytovatele. Jistě máte rychlejší přípojení.

<b>Do Nýřan momentálně budujeme linku s rychlostí oběma směry 100 Mbps.</b>

www.velbnet.cz

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Ano 30Mbit nenabizite, ale chtelo by to cist a pocitat. 3x tarif 10Mbit je 30Mbit za necele 4000,- s DPH.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

A kdy bude ta linka dokončená???Na stránkách www.velbnet.cz se vcelku nedá nic zjistit,mimo těch chyb,které to hlásí když chce člověk vedět víc než jen cenu.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Tak to by mne taky zajímalo, ale mne se jedná o připojení v Chlumčanech a tam je to stejné, asi mají nějaké potíže

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Připojení v Chlumčanech je funkční. Zavolejte prosím zítra na tel. 775 943 405. Rádi Vám poskytneme naše připojení začátkem příštího týdne. Děkuji Ing. Štaif, Velbnet, s.r.o.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Nemeli by sem psat objektivni a nezaujati lide, kteri maji zkusenosti s pripojenim od daneho poskytovatele nebo v dane lokalite? Mne to spis pripada, ze se tady akorat &quot;prebijej&quot; ISP a vychvalujou sami sebe...

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

VRELE DOPORUCIJU NOSKU LEVNY ITERNET NISKY PINGY VYSOKA RYCHLOST syce jim obas neco trva nez vyresi ale vyresi to je hlavni a obcasne vypadky tu jsou je to prece jen wifi aale to ma kazda ale tohle pada fakt jen dis sleti proud :)

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

NOSKA MA STABYLNI 2.5 MB DOWN A 750 UP TO ZE TI TO LEZE POMALU JE NEKOLIMOZNOOSTI NA SITI MAS NEKOLIK TAHACU A TY TAM SOSAJ CELEJDEN TAKZE JE NAJDI A NAHLAS NEBO MAS NA .... ATENU A STERIL SI TAK TET SE DIVYS ZE MAS PINGY 400 NEBO MAS BLBEJ SOFTWARE A VSECHNO SE TI 20x kontroluje takze pingy nabyhaj za dalsi si mozna v lokalite kde je slabsi pokryti takze kup lepsi antenu a pojedes a jeste jeden duvod rychlost ztahovanai dat neni ovlivnena tvym pripojenim to je max rychlost takze jestli stahujes od nekud jen 25k tak nejspis ten jejichz server vic nepousti

ja bydlim v BATNICICH sigbal de pres 5 veci celkem a na pater mam 5ms takze mi netvrd ze to maj blby spis si skontroluj jestli tma nemas spiwere a tim nemislim viri ale spiwere ten ti normalni antivirak nenajde a pokud mas tka ho tam mas nejspis tolik ze but rad ze ti to vubec jede

 
Strana:1 2 3 4 5 6 7

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.