Problém s WoW

Problém s WoW

Síťový software
Strana:1 2 3
od kapikacz
příspěvků: 61
IP: (zobrazit)
hodnocení reakce: -1

warman:26.07.2012 13:09Vsak ja ten cas vyuzivam efektivnim zpusobem, jsem v praci.

Staveni vlastniho baraku je efektivnejsi vyuziti prace, jak prosedet 8 hodin u wow.

Jak pro koho.

 
od warman
příspěvků: 1 108
IP: (zobrazit)

kapikacz:26.07.2012 13:13Jak pro koho.

Pro kazdeho normalniho cloveka ;)

 
od kapikacz
příspěvků: 61
IP: (zobrazit)
hodnocení reakce: -1

warman:26.07.2012 13:54Pro kazdeho normalniho cloveka ;)

Pokud pro vás je normální člověk, který sedí po večerech z rodinou při svíčce, zpívá písničky a drhne peří.

 
od warman
příspěvků: 1 108
IP: (zobrazit)

kapikacz:30.07.2012 12:13Pokud pro vás je normální člověk, který sedí po večerech z rodinou při svíčce, zpívá písničky a drhne peří.

co do tohoto pletes toto? ja napsal ze staveni vlastniho baraku je efektivne straveny cas oproti wow. A ano i to hrani pisnicek na kytaru u svicek je rozhodne lip straveny cas ;)

 
od kapikacz
příspěvků: 61
IP: (zobrazit)

warman:30.07.2012 12:19co do tohoto pletes toto? ja napsal ze staveni vlastniho baraku je efektivne straveny cas oproti wow. A ano i to hrani pisnicek na kytaru u svicek je rozhodne lip straveny cas ;)

Teď jsem se právě konečně dostal tam kde jsem chtěl to je k jádru věci. To že každého baví něco jiného a ten koho to nebaví nemůže tvrdit, že ta či ona věc záliba je špatná jen proto že mě se lelíbí. Nemám rád třeba pořad na Tv Prima Prostřeno, protože se zapojují lidi do hodnocení něčeho co jim chutná a nechutná. Pokud jím škvarky a nejím lososa nemůžu prostě jen tvrdit, že jídlo připravené z ryb není chutné ale prostě ho nehodnotím jelikož ho nejím. A naopak kdo jí ryby a zeleninu nebude pomlouvat bůček a jitrnice. Stejně jako hraní na kytaru je pro někoho přínosem a pro někoho ne někdo hraje Wow někdo sedí v putice. Ale nikdo nemůže tvrdit že je to zbytečně vynaložený čas. Je to každého osobní věc.

 
od warman
příspěvků: 1 108
IP: (zobrazit)

kapikacz:30.07.2012 15:48Teď jsem se právě konečně dostal tam kde jsem chtěl to je k jádru věci. To že každého baví něco jiného a ten koho to nebaví nemůže tvrdit, že ta či ona věc záliba je špatná jen proto že mě se lelíbí. Nemám rád třeba pořad na Tv Prima Prostřeno, protože se zapojují lidi do hodnocení něčeho co jim chutná a nechutná. Pokud jím škvarky a nejím lososa nemůžu prostě jen tvrdit, že jídlo připravené z ryb není chutné ale prostě ho nehodnotím jelikož ho nejím. A naopak kdo jí ryby a zeleninu nebude pomlouvat bůček a jitrnice. Stejně jako hraní na kytaru je pro někoho přínosem a pro někoho ne někdo hraje Wow někdo sedí v putice. Ale nikdo nemůže tvrdit že je to zbytečně vynaložený čas. Je to každého osobní věc.

Ja rikam snad neco o tom jestli neco nekoho bavi nebo ne? ja se bavim o efektivite casu. a vyplitvat 1/3 zivota nad wow rozhodne efektivni neni :)

 
od spacek42
příspěvků: 48
IP: (zobrazit)

Debata duchaplná,ale já bych taky potřeboval poradit jak to zablokovat v routeru.Poraďte někdo prosím :-)

 
od warman
příspěvků: 1 108
IP: (zobrazit)

spacek42:21.11.2012 17:44Debata duchaplná,ale já bych taky potřeboval poradit jak to zablokovat v routeru.Poraďte někdo prosím :-)

4. a 5. koment to poradil :) jinak u kazdeho routeru to je rozdilne. navic nektere routery (linksys) maj Internet "Access Policy" a tam to jde taky nastavit.

 
Strana:1 2 3